De voorbereiding - Reisverslag uit Santa Eulalia, Costa Rica van Aad en Marian Veltman en Chin A Kwie - WaarBenJij.nu De voorbereiding - Reisverslag uit Santa Eulalia, Costa Rica van Aad en Marian Veltman en Chin A Kwie - WaarBenJij.nu

De voorbereiding

Blijf op de hoogte en volg Aad en Marian

22 November 2007 | Costa Rica, Santa Eulalia

Weer terug in Nederland konden we meteen aan de bak, er moest van alles geregeld worden. Uittreksel hier, geboorteakte daar, bezoekjes aan de consul, businessplan opstellen/vertalen, spaans leren, container regelen, contacten met makelaar en advocaat, met Miep naar ome van Erp (dierenarts) voor inentingen/chip, pffffft noem maar op, oeffff drukke tijden...
We zijn nu gelukkig 7 maanden verder en eindelijk begint het op te schieten, 28 en 29 november komt de verhuizer inpakken en de container laden. We wonen nog 2 weken in Zaandam, daarna gaan we een maandje naar Cora (Aad z'n moeder), en 1 januari 2008 stappen we met Miep in het vliegtuig.
Afgelopen vrijdag zijn er alvast wat dozen bezorgd en we zijn meteen al een beetje aan de gang gegaan. Het meeste werk ik nog het uitzoeken wat je wel en niet meeneemt....aan die containerinhoud komt tenslotte ook een eind.

Aad en Marian

Adres Calle Mimi, barrio Fatima Postbus: Aad Y Marian Apdo. 459-4013 Alajuela-Atenas-Atenas 20501-Costa Rica Telefoonnummer: 00-506-2446-8408 Mobielnummer: 00-506-899-74192 Email: roemasenang@gmail.com

Actief sinds 23 Juli 2012