De container wordt geladen
Blijf op de hoogte en volg Aad en Marian
17 December 2007 | Costa Rica, Santa Eulalia
roemasenang@gmail.com
gr aad
Eindelijk is het dan zover, na dagen opruimen, schoonmaken en nog eens opruimen, is het dan zover! Op 28 november kwamen ze met z´n 3-en om in te pakken: Bob, Eddy en Jeroen. Leuke gasten die echt van aanpakken weten, echt alles pakten ze in. We konden nog net Miep redden anders zat die nu ook in een kartonnen verpakkingkje. Zonder gekheid, super vaklui die de gekste dingen inpakten tot handige pakketen zodat alles keurig gestapelt kon worden. De volgende dag 29 november waren ze erweer om het restant in te pakken en de container te laden. Nog een hele klus, het was allemaal net aan, maar gelukkig alles ging er in. Pffft kantje boord, maar onze container is vol en op weg naar de boot. Wel raar, onze hele hebben en houden in een 20ft container, heel gek. We zien onze spulletjes dus pas weer over een week of 6, 7 of 8. Ons huis is leeg, schoongemaakt met hulp van Jeane, en de sleutel is ingeleverd. We zijn nu dus even homeless!
23 December 2007 - 09:03
Willem Veltman:
Wow jongens,wat een klus,alsof er geen einde aan wou komen!