1e Kerstdag 2007 - Reisverslag uit Santa Eulalia, Costa Rica van Aad en Marian Veltman en Chin A Kwie - WaarBenJij.nu 1e Kerstdag 2007 - Reisverslag uit Santa Eulalia, Costa Rica van Aad en Marian Veltman en Chin A Kwie - WaarBenJij.nu

1e Kerstdag 2007

Blijf op de hoogte en volg Aad en Marian

26 December 2007 | Costa Rica, Santa Eulalia

1ste Kerstdag hebben we in Kwadijk doorgebracht, ook om Henk (het Kerstkind in de familie) z'n verjaardag te vieren. Het was weer erg gezellig, en wederom heerlijk gegeten. Voor iedereen was er een cadeautje onder de boom. Een bijzonder cadeau er uitgelicht: een zelfgemaakte creatie voor Ramon z'n nieuwe woning. Het idee is een tijdje geleden aan de poengtafel ontstaan (Henk, Jeane, Aad, Marian), en heeft geresulteerd tot een schilderdoek met de vaste uitroepen van onze Moon. Was echt lachen!
Een super en verassend cadeau was het gastenboek dat we kregen. Hierin heeft iedereen die op het feest was een stukje voor ons geschreven. Jeane en Henk hebben vervolgens de foto´s van het feest erbij geplakt. Wat een stiekemerds, we hebben op de dag zelf er niets van gemerkt. Echt een te gekke herinnering.

• 29 December 2007 - 10:52

Ingrid:

Hoi Marian en Aad,
    Het was een heel gezellig feest de 22e!!
    Ik hou niet van afscheid nemen, maar dit afscheid was heel gezellig en warm(ondanks de kou). Een hele bijzondere jaarwisseling voor jullie, Ruud en ik wensen jullie een heel mooi 2008!!!!!
    Lieve groetjes,
    Ingrid

Aad en Marian

Adres Calle Mimi, barrio Fatima Postbus: Aad Y Marian Apdo. 459-4013 Alajuela-Atenas-Atenas 20501-Costa Rica Telefoonnummer: 00-506-2446-8408 Mobielnummer: 00-506-899-74192 Email: roemasenang@gmail.com

Actief sinds 23 Juli 2012